PARADOR Trendtime 6 Tammi timber lankku karkeasahattu

PARADOR laminaatti edustaa alan ehdotonta huippua. Saksalainen PARADOR valmistaa erittäin laadukkaita laminaatteja joille ominaista on kova kulutuksenkestävyys ja luonnolliset, kauniit lattiakuosit.

PARASTA LAATUA

PARADOR laminaateissa kestävyys, helppohoitoisuus ja yksinkertainen asennustapa ovat tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa etusijalla. Tämä laminaatti täyttää tiukat KL32 – käyttöluokan vaatimukset, minkä ansiosta lattia kestää hyvin kulumista. PARADOR laminaatista saat huolettoman lattian moneksi vuodeksi.

Trendtime 6 –sarjan laminaatti on peräti 9 mm vahva, mikä tekee laudasta hyvin vakaan. Vahvan laudan ansiosta myös laudan lukkopontti on iso, josta on suuri apu kun lattiaa asennetaan.

ERIKOISLEVEÄ JA PITKÄ LAMINAATTI VIISTEREUNALLA

PARADOR Trendtime 6 –sarjan laminaatti on ainutlaatuisen kokoinen. Laudan leveys on peräti 243 mm ja pituus 2200 mm. Nämä mitat takaavat upean lankkulattiamaisen kokonaisuuden.

Tämän laminaatin reunat ovat ns. viistetyt, eli kun laudat yhdistetään muodostuu lautojen väliin V –muotoinen ura joka korostaa jokaista lautaa, ja luo tälle lattialle ominaisen lankkulattiavaikutelman. Viistereuna muodostuu sekä laudan pitkille sivuille, että päätyyn, eli viistereuna on ns. ”4V”.

Viistereunainen laminaatti on helppo pitää puhtaana tavallisesti pölynimuroimalla.

25 VUODEN TAKUU JA LOISTAVA TURPOAMISSUOJA

PARADOR Trendtime 6 –laminaateilla on peräti 25 vuoden takuu kotikäytössä ja 5 vuoden takuu julkitilakäytössä.

Laminaattilattioiden tärkein ominaisuus on niiden kosteuden vastustuskyky, eli turpoamissuoja. Siksi PARADOR kyllästää kaikkien laminaattituotteiden reunat pitkiltä sivuilta ja päädyistä. Tämän ansiosta PARADOR Trendtime 6 laminaatin turpoamissuoja on peräti 60% parempi kuin EN13329 standardi.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

PARADOR laminaatin lukkopontti on luokkansa parhaita. Patentoitu Safe-Lock lukkopontti on nopea asentaa. Tarkasti työstetty isokokoinen pontti tekee asennuksesta helppoa myös ensimmäistä kertaa laminaattia asentavalle. Laminaatin asennuskorkeus on matala, minkä ansiosta laminaatti on erinomainen lattianpäällyste myös remonttikohteisiin, jossa kynnysten nostamista halutaan välttää.

PARADOR laminaatit soveltuvat erinomaisesti lattialämmitykselle, sekä vesikiertoiselle että sähkövastuksin toimivalle lämmitysjärjestelmälle.

MUUTA

PARADOR laminaatin asennusta helpottaa myös poikkeuksellisen hyvä asennusohje, joka on tietysti suomenkielinen. Asennusohjeet toimitetaan aina lattian mukana.

YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

Laadukkaan lattian viimeistelevät upeat jalkalistat, sekä hyvä askeläänieristematto.
  • Valmistajan takuu25 vuotta kotikäytössä, 5 vuotta julkitilakäytössä
  • ReunatViistetyt reunat
  • PonttiSafe-Lock lukkopontti
  • PintaAntistaattinen
  • Pinnan kestoLattian Antiscratch -pinta naarmuuntuu entistäkin vähemmän
  • Pakkaus5 lautaa, 2,673 m2 / paketti
  • Mitat9 x 243 x 2200 mm
  • LattialämmitysTuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
  • Kulutusluokka32
Tuotenumero: 1473988

19,95 €/ m2

OVH: 32.90 € (josta alennuksesi -39.35% )
Muista huomioida 5% hukkavara
Tilattava määrä on:
1 pakettia = 2,673 m2
Yhteensä

53,35