Novafloor / Myymälät ja näyttelytilat

Myymälät ja näyttelytilat

Novafloorin lattianäyttelyt Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Vaasassa

Joskus lattian mallipala ei riitä lattian valintapäätöksen tekoon, vaan pitäisi vielä päästä näkemään tuote isommalla pinnalla. Haluamme palvella sinua parhaalla tavalla aina lattian valinnasta alkaen, ja kehitämme siksi jatkuvasti näyttelytilojamme sekä laajennamme uusille paikkakunnille. Novafloor -näyttelytila antaa mahdollisuuden nähdä tuotteemme isompana pinta-alana jolloin saat syvemmän vaikutelman lattioistamme. Tällä hetkellä meillä on neljä näyttelytilaa, Vantaan Varistossa, Turussa, Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa sekä Vaasassa.

Vantaan osittain miehitetty näyttelytila avoinna 7 pv/vko

HUOM! Näyttelytila uusiutuu ja on suljettu 29.11-5.12.

Vantaan myymälä

Vantaan myymäläTervetuloa tutustumaan lattioihimme Vantaan Varistossa, Kauppakeskus Viisarissa. Osoite on Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa. Näyttelymme sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, heti rulla-portaiden oikealla puolella. Näyttelytila on avoin Viisarin aukioloaikojen mukaan, joten lattioihimme voit käydä tutustumassa arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Vantaan näyttelytilamme on miehitetty keskiviikkoisin klo 12-18, jolloin lattia-alalla yli 20 vuotta toiminut asiantuntijamme Jussi Vuotila on paikalla. Muina viikonpäivinä näyttelytila on avoinna mutta miehittämätön, ja palvelemme sinua näinä päivinä puhelimitse (arkisin klo 9-17, la klo 10-13).

Tuotteemme ovat esillä isoilla pinnoilla ja näyttely on suunniteltu siten että löydät helposti sinua kiinnostavat lattiat. Näyttelyssämme voit tutustua rauhassa tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin - näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä!

Vantaan näyttelystä löydät Trinity lankkulattiat ja -parketit, Novafloor -parketit, sekä Paradorin ja Meisterin vinyylilattiat, parketit ja laminaatit.

Turun myymälä, miehitetty arkisin ja avoinna ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18

Turun myymälä

Vantaan myymäläMyymälä sijaitsee Kuninkojan kotikeskuksessa, noin 6 km päässä keskustasta. Osoite on Itäniityntie 14, 21280 Raisio. Myymälä on avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 sekä sunnuntaisin klo 10-18. Myymälä on miehitetty arkisin klo 10-17.

Turun myymälässä näet tuotteemme, ja arkisin klo 10-17 saat meiltä mukaan myös mallipalat sinua kiinnostavista tuotteista.

Tuotteemme ovat esillä isoilla pinnoilla ja näyttely on suunniteltu siten että löydät helposti sinua kiinnostavat lattiat. Näyttelyssämme voit tutustua rauhassa tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin - näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä!

Tervetuloa tutustumaan!

Tampereen näyttelytila, avoinna ma-pe klo 10-19, la klo 10-17

Tampereen myymälä

Tampereen miehitetty näyttelytila toimii yhteistyössä Puustellin kanssa kauppakeskus Ratinassa

Toteutimme Puustellin kanssa upean näyttelytilan shop-in-shop periaatteella Ratinan kauppakeskukseen, osoitteessa Suvantokatu 3. Näyttely on avoinna Puustellin myymälän aukiolojen mukaan, ma-pe klo 10-19, la klo 10-17

Tampereen näyttelytilassa ovat esillä suuri valikoima parketteja, lankkulattioita sekä vinyylilattioita. Laminaattilattioista nähtävillä ovat kalanruotolaminaatit. Puustellin osaava henkilökunta palvelee sinua myös lattiakysymyksissä paikan päällä.

Tervetuloa!

Vaasan myymälä, miehitetty ja avoinna ma-pe klo 10-17, la klo 10-13

Vaasan myymälä

Vantaan myymäläMyymälä sijaitsee yrityksemme toimitiloissa Vaasan Vaskiluodon satama-alueella, 2 km päässä keskustasta. Osoite on Teollisuuskatu 4, 65170 Vaasa. Myymälä on avoinna arkisin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-13. Kesälauantaisin myymälä on suljettu (kesä-elokuu). Varastoltamme on lisäksi mahdollista noutaa tilattuja tuotteita arkisin klo 07-15. Jos haluat noutaa lauantaina niin soita edeltävänä perjantaina ennen klo 12 niin keräämme tilauksesi valmiiksi.

Vaasan näyttelytilassa näet kaikki tuotteemme, ja saat meiltä mukaan myös mallipalat sinua kiinnostavista tuotteista.

Tervetuloa tutustumaan!

Välkommen, vi betjänar också på svenska!