Voimmeko auttaa?
Novafloor / Myymälät ja näyttelytilat

Myymälät ja näyttelytilat

Novafloorin lattianäyttelyt Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Vaasassa

Joskus lattian mallipala ei riitä lattian valintapäätöksen tekoon, vaan pitäisi vielä päästä näkemään tuote isommalla pinnalla. Haluamme palvella sinua parhaalla tavalla aina lattian valinnasta alkaen, ja kehitämme siksi jatkuvasti näyttelytilojamme sekä laajennamme uusille paikkakunnille. Novafloor -näyttelytila antaa mahdollisuuden nähdä tuotteemme isompana pinta-alana jolloin saat syvemmän vaikutelman lattioistamme. Tällä hetkellä meillä on neljä näyttelytilaa, Vantaan Varistossa, Turussa, Tampereella sekä Vaasassa.

Vantaan näyttelytila avoinna 7 pv/vko, miehitetty torstaisin

Vantaan myymälä

Vantaan myymälä HUOM: Olemme siirtyneet isompiin tiloihin Kauppakeskus Viisarissa, sijaitsemme nyt 2. kerroksessa, rullaportaita vastapäätä. Näyttely on avoinna pääsiäisenä, mutta remontti jatkuu vielä pari viikkoa. Pahoittelemme että tila ei siis ole ihan tip-top kunnossa vielä. Tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan lattioihimme Vantaan Varistossa, Kauppakeskus Viisarissa. Osoite on Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa. Näyttelymme sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, rullaportaita vastapäätä. Näyttelytila on avoin Viisarin aukioloaikojen mukaan, joten lattioihimme voit käydä tutustumassa arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Vantaan näyttelytilamme on miehitetty torstaisin klo 12-18, jolloin lattia-alalla yli 20 vuotta toiminut asiantuntijamme Jussi Vuotila on paikalla. Muina viikonpäivinä näyttelytila on avoinna mutta miehittämätön, ja palvelemme sinua näinä päivinä puhelimitse (arkisin klo 9-17, la klo 10-13 (ei kesälauantaisin)).

Tuotteemme ovat esillä isoilla pinnoilla ja näyttely on suunniteltu siten että löydät helposti sinua kiinnostavat lattiat. Näyttelyssämme voit tutustua rauhassa tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin - näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä!

Vantaan näyttelystä löydät Trinity lankkulattiat ja -parketit, Novafloor -parketit, sekä Paradorin ja Meisterin vinyylilattiat, parketit ja laminaatit.

Turun myymälä, miehitetty ma-ke-pe ja avoinna ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 11-18

Turun myymälä

Vantaan myymäläMyymälä sijaitsee Kuninkojan kotikeskuksessa, noin 6 km päässä keskustasta. Osoite on Itäniityntie 14, 21280 Raisio. Myymälä on avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 sekä sunnuntaisin klo 11-18. Myymälä on miehitetty ma-ke-pe klo 10-17.

Turun myymälässä näet tuotteemme, ja ma-ke-pe klo 10-17 saat meiltä mukaan myös mallipalat sinua kiinnostavista tuotteista.

Tuotteemme ovat esillä isoilla pinnoilla ja näyttely on suunniteltu siten että löydät helposti sinua kiinnostavat lattiat. Näyttelyssämme voit tutustua rauhassa tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin - näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä!

Tervetuloa tutustumaan!

Tampereen näyttelytila avoinna 5 pv/vko, miehitetty tiistaisin

Tampereen myymälä

Uusi Tampereen näyttelytilamme on avattu! Pidämme viralliset avajaiset helmikuussa, mutta näyttelyyn pääset tutustumaan jo nyt. Näyttelyssä on esillä laajasti koko valikoimamme, kuten Trinity parketit ja lankkulattiat, Novafloor parketit sekä lähes kaikki Paradorin ja Meisterin parketit, vinyylilattiat ja suosituimmat laminaatit.

Näyttely sijaitsee osoitteessa Satamakatu 17, näyttelyn alakerrasta löydät Trinity lattiat ja yläkerrasta kaikki muut tuotteet. Näyttely on avoinna ma, ke, pe klo 11-17, ti klo 11-18 ja torstaisin klo 11-16.

Tampereen näyttely on miehitetty tiistaisin klo 12-18 jolloin asiantuntijamme Saara Loiske on paikan päällä. Muina arkipäivinä näyttelytila on avoinna mutta miehittämätön, ja palvelemme sinua näinä päivinä puhelimitse (arkisin klo 9-17, la klo 10-13 (ei kesälauantaisin)).

Vaasan myymälä avoinna arkisin klo 10-17

Vaasan myymälä

Vantaan myymäläVaasan toimitilamme ovat olleet remontissa viime vuoden tehdastamme ja myymälää kohdanneen tulipalon jälkeen.

Nyt myymälä on taas avattu, ja olemme avoinna arkisin klo 10-17!

Syksyllä 2024 pidämme viralliset avajaiset ja avajaisten jälkeen palvelemme myöskin jälleen lauantaisin Vaasan myymälässä.

Teemme vielä pieniä viimeistelyjä avajaisia varten, mutta jo nyt on siis mahdollista tulla paikan päälle tutustumaan lattioihin!

Tiedotamme virallisista avajaisista vielä erikseen.

Vi betjänar även på svenska!


Vaasan noutovarasto

Suurin osa varastossa olevista tuotteistamme voit noutaa Vaasasta.

Osoite: Kaarlentie 2, 65170 Vaasa (Vaskiluodon sataman kupeessa).
Aukioloajat: Ma-Pe klo 07-14:45.
Puhelinnumero: 040 034 0717