Tuotteet / parkettiPARADOR Trendtime 4 Tammi Pure 1-sauva mattalakattu parketti
parketti / PARADOR
Tuotenumero: 1709591

PARADOR Trendtime 4 Tammi Pure 1-sauva mattalakattu parketti

56,90 € / m2
OVH: 79,90€ / m2
Alennuksesi: -29%
Varastotilanne:
Tuote on tilapäisesti loppu, kysy myynnistä tarkka saapumisaika
05.02.2020 saapuu 234.45 m2 (81 pkt) varastoomme
Toimitusaika:
Tuotetta tulee pian lisää varastoon,
kysy tarkka toimitusaika myynnistämme!
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!
Tämän tuotteen näet näissä näyttelytiloissamme:

Tietoa tuotteesta

SAKSALAISTA HUIPPULAATUA YMPÄRISTÖ HUOMIOIDEN 

PARADOR parketti on saksalaista laatua parhaimmillaan. Lattioiden valmistajana PARADOR painottaa teknisen huippulaadun lisäksi vahvasti innovatiivisuutta ja designiä. PARADOR on vastaanottanut mm. Red Dot Design Award 2009 & 2011-designpalkinnot.

PARADOR valmistaa parkettilattiat käyttäen PEFC -sertifioitua puuta valvotuista metsistä ja energiaa uusiutuvista lähteistä, kuten vesivoimasta.

PARADOR parkettien laadusta kertovat myös vahva menestys kuluttajatesteissä, kuten voitto kattavassa Selbst ist der Mann lehden parkettitestissä 05/2009 arvosanalla Erinomainen. Testissä arvioitiin tuotteiden laatua ja kestävyyttä käytännössä, sekä lattian asennettavuutta. Erityistä kiitosta PARADOR sai parketin mainiosta lukkopontista, sekä asennusohjeista. 

ERINOMAINEN KOSTEUSSUOJAUS 

Tämä parketti valmistetaan 3,6 mm vahvalla tammipinnalla. PARADOR parketin merkittävä etu on että jokainen tammisauva kosteussuojataan reunoiltaan ennen parkettilaudan kokoonpanoa. Tämän ansiosta valmis PARADOR parketti on suojattu hyvin myös laudan reunoilta kosteutta vastaan ja lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan.

PINTAKÄSITTELY 

Tämän parketin pinta on valkomattalakattu 11 kertaa Paradorin innovatiivisella lakkausmenetelmällä, minkä ansiosta parketin pinta tuntuu hyvin miellyttävältä ja aidon puulattian piirteet, kuten tammen syykuvio, korostuu kauniilla tavalla. Lakkausmenetelmän ansiosta lattia on helppohoitoinen ja kestää hyvin kulumista, sillä lakkaus suojaa parkettia erittäin hyvin. Parador käyttää lakkaukseen ympäristöystävällistä UV-lakkaa. 

Valkomattalakkaus tekee parketin pinnasta silkkimäisen himmeän ja vähäkiiltoisen. Valkomattalakkauksen ansiosta tämä parketti muistuttaa ulkonäöltään valkoöljyttyä puuta.

NATUR PUULAJITELMA

Parketin valmistamisessa käytetään puun ulkonäön luokituksia - puulajitelmia, jotka kertovat käytetyn puuaineksen eloisuudesta. Tavallisimmat lajitelmat ovat nimeltään Select, Natur, Living ja Rustic.

Tämän parketin valmistuksessa käytetään tammen Natur -lajitelmaa. Tämä tammipuu on vähäoksaista ja värisävyn vaihtelu lattialautojen välillä on vähäisempää verrattuna Lively ja Rustic -puulajitelmiin. Lattiassa on yksittäisiä tummalla kitillä korjattuja oksankohtia, mutta lattian kokonaisvaikutelma on rauhallinen.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS 

Tässä parketissa on PARADOR:n patentoitu Automatic-Click lukkopontti. Tämä lukkopontti on miellyttävä ja nopea asentaa, myös jos parketin asentaminen ei ole entuudestaan tuttua. Asennus tapahtuu luonnollisesti ilman liimaa.

PARADOR parketit soveltuvat sekä vesikiertoiselle lattialämmitykselle, että sähköpohjaiselle järjestelmälle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

MUUTA

PARADOR -parketin asennusta helpottaa myös poikkeuksellisen hyvä asennusohje, joka on tietysti suomenkielinen. Asennusohjeet toimitetaan aina lattian mukana. 

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
25 vuotta
Pontti
Automatic-Click itselukkiutuva pontti
Pintakäsittely
11 kerrosta UV-kovetettua mattalakkaa
Pinnan vahvuus
3,6 mm
Pakkaus
9 lautaa, 2,894 m2 / paketti
Mitat
13 x 160 x 2010 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
Hiontavara
1-2 kertaa
Asennusohjeeet

Yhteensopivat tuotteet

Alusmatto kuivalle alustalle / Meister
4,50 € / m2
Alusmatto betonille / Meister
4,50 € / m2

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 5 % hukkavara
Neliöhinta
56,90
Tilattava määrä
1 pakettia= 2,89 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin