Voimmeko auttaa?
Tuotteet / parkettiNovafloor PC 200 Tammi Vintage Clay 3-sauva öljyvahattu & harjattu parketti
parketti / Novafloor
Tuotenumero: 3S119

Novafloor PC 200 Tammi Vintage Clay 3-sauva öljyvahattu & harjattu parketti

45,90 € / m2
OVH: 50,00€ / m2
Varastotilanne:
Valmistamme tämän lattian sinulle 2-3 viikossa tilauksesta
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!
Tämän tuotteen näet näissä näyttelytiloissamme:
Vaasa:
Kaarlentie 2
Turku:
Itäniityntie 14 Raisio
Tampere:
Satamakatu 17

Tietoa tuotteesta

Esittelemme ylpeänä uuden Novafloor parkettisarjan jossa kohtaavat kotimaisuus ja Saksalainen huippulaatu täysin uudella tavalla.

SAKSALAINEN PARKETTI KOTIMAISELLA PINTAKÄSITTELYLLÄ

Me Novafloorilaiset kaipasimme uutta parkettilattiaa jossa korkeimman laadun ohella tärkein ominaisuus on tinkimätön kauneus ja aidon materiaalin elävyyden korostaminen.

Tämän saavuttamiseksi otimme ohjat omiin käsiin ja aloitimme oman nimikkoparkettimme jalostamisen Vaasassa. Parkettilaudan toimittajaksi valitsimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, Saksalaisen Parador-parkettitehtaan.

Novafloor parketin pintaharjauksen ja pintakäsittelyn Saicos öljyvahalla teemme itse Vaasassa pintakäsittelylinjallamme. Oman käsittelylinjan ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet ja voimme tehdä myös pieniä tilausmääriä.

TINKIMÄTÖNTÄ KAUNEUTTA

Novafloor tammiparketin kauneus syntyy omalla pintakäsittelylinjallamme Vaasassa. Aluksi harjaamme parkettilaudan puunsyyn kauniisti esiin, sillä haluamme korostaa tammen luonnollista tuntua ja tuoda esiin puun parhaat puolet. Kevyesti harjattu pinta tuntuu jalan alla aidolta ja on hyvin kaunis.

Novafloor parketit pintakäsittelemme Saicos öljyvahalla. Saicos antaa puulle erinomaisen suojan ja tuo esiin puulattian parhaat puolet. Öljyvahattu Novafloor parketti on aito puulattia parhaimmillaan.

Pintakäsittely on helppohoitoinen ja kestävä. Kun parketti ajan myötä kuluu voidaan se palauttaa kauniiksi hoitoöljykäsittelyllä. Lattian hoitoon ja pesuun käytetään Pallmann hoitotuotteita.

NATURAL PUULAJITELMA

Parketin valmistamisessa käytetään puun ulkonäön luokituksia - puulajitelmia, jotka kertovat käytetyn puuaineksen eloisuudesta. Tavallisimmat lajitelmat ovat nimeltään Select, Natur, Lively ja Rustic. 

Tämän parketin tammilajitelma on Natur. Lajitelma on vähäoksainen, ja yksittäiset oksat ovat pieniä kooltaan. Tammen luonnollisen sävy- ja vaaleusasteen vaihtelu on kohtalaista. 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN JA PUHTAAN HUONEENILMAN PUOLESTA

Parador käyttää parketeissaan FSC-sertifioitua puuta valvotuista ja kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Kaikki parketissa käytetyt raaka-aineet valikoidaan huolella jotta ne olisivat päästöttömiä tai mahdollisimman vähäpäästöisiä, puhtaan huoneenilman vuoksi

PINNAN VAHVUUS JA KESTÄVYYS

Parketin pintakerros on peräti 3,6 mm vahvaa massiivipuuta. Vahvan pinnan ansiosta tuote voidaan myös hiota. Kun parketti on hiottu, voidaan parketti haluttaessa värjätä myös eriväriseksi kuin parketin alkuperäinen väri.

ERINOMAINEN KOSTEUSSUOJAUS

Parador parketin etu on että jokainen parkettisauva kosteussuojataan reunoiltaan ennen parkettilaudan kokoonpanoa. Kosteussuojauksen ansiosta lattialle kaatunut vesi ei pääse heti imeytymään parkettilaudan reunoista puuhun, ja lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

Novafloor parketissa käytetään PARADOR:n patentoitua Automatic-Click lukkoponttia. Tämä lukkopontti on miellyttävä ja nopea asentaa, myös jos parketin asentaminen ei ole entuudestaan tuttua. Novafloor parketti soveltuu sekä vesikiertoiselle lattialämmitykselle, että sähköpohjaiselle järjestelmälle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

Novafloor PC200 -parketin alusmattona käytetään Silence -askeläänieristettä, betonille Silence 15 ja kuivalle pohjalle Silence 20 -mattoa. Lukkoponttiin laitetaan asennuksen yhteydessä tavallista puuliimaa. Tällä varmistetaan ettei aluslattian mahdollisista epätasaisuuksista aiheudu pontin narinaa.

MUUTA

Parketin mukana toimitetaan hyvät asennusohjeet, luonnollisesti suomenkielisenä.

Lattian rakenne

1. Öljytty puukerros valkotammesta. Parketin jalopuupinta on suojattu kovaöljyvahalla.

2. Ristiinliimattu havupuuydin tekee laudasta vakaan

3. Tasapainottava havupuu vastaviilu

4. Laadukas lukkopontti

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
10 vuotta
Pontti
Automatic-Click itselukkiutuva pontti
Pintakäsittely
Öljyvaha
Pinta
Harjattu
Pinnan vahvuus
3,6 mm
Pakkaus
9 lautaa, 3,663 m2 / paketti
Mitat
13 x 185 x 2200 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 5 % hukkavara
Neliöhinta
45,90
Tilattava määrä
1 pakettia= 3,66 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin