Tuotteet / parkettiNovafloor 160 Tammi Stonewash 1-sauva öljyvahattu & harjattu parketti
parketti / Novafloor
Tuotenumero: 1444845123

Novafloor 160 Tammi Stonewash 1-sauva öljyvahattu & harjattu parketti

79,90 € / m2
OVH: 93,20€ / m2
Alennuksesi: -14%
Varastotilanne:
Valmistamme tuotteen tilauskohtaisesti, toimitusaika 2-3 vko tilauksesta
Toimitusaika:
Toimitusaika on 1-2 arkip. tuotteen valmistumisesta. Kysy tästä tarkempi aikataulu
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!
Tämän tuotteen näet näissä näyttelytiloissamme:

Tietoa tuotteesta

NOVAFLOOR 160 -PARKETTISARJA ON PÄIVITTYNYT: LAUTOJEN REUNAT OVAT TASAISET, ELI TUOTEKUVISTA POIKETEN LAUTOJEN VÄLINEN SAUMA ON NÄKYMÄTÖN.

Esittelemme ylpeänä uuden Novafloor parkettisarjan jossa kohtaavat kotimaisuus ja Saksalainen huippulaatu täysin uudella tavalla.

SAKSALAINEN PARKETTI KOTIMAISELLA PINTAKÄSITTELYLLÄ

Me Novafloorilaiset kaipasimme uutta parkettilattiaa jossa korkeimman laadun ohella tärkein ominaisuus on tinkimätön kauneus ja aidon materiaalin elävyyden korostaminen.

Tämän saavuttamiseksi otimme ohjat omiin käsiin ja aloitimme oman nimikkoparkettimme jalostamisen Vaasassa. Parkettilaudan toimittajaksi valitsimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, Saksalaisen PARADOR -parkettitehtaan.

Novafloor parketin pintaharjauksen ja pintakäsittelyn Osmo Color öljyvahalla teemme itse Vaasassa pintakäsittelylinjallamme. Oman käsittelylinjan ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet ja voimme tehdä myös pieniä tilausmääriä.

TINKIMÄTÖNTÄ KAUNEUTTA

Novafloor tammiparketin kauneus syntyy omalla pintakäsittelylinjallamme Vaasassa. Aluksi harjaamme parkettilaudan puunsyyn kauniisti esiin, sillä haluamme korostaa tammen luonnollista tuntua ja tuoda esiin puun parhaat puolet. Kevyesti harjattu pinta tuntuu jalan alla aidolta ja on hyvin kaunis.

Novafloor parketit pintakäsittelemme Osmo Color öljyvahalla. Osmo Color antaa puulle erinomaisen suojan ja tuo esiin puulattian parhaat puolet. Öljyvahattu Novafloor parketti on aito puulattia parhaimmillaan.

Pintakäsittely on helppohoitoinen ja kestävä. Kun parketti ajan myötä kuluu voidaan se palauttaa kauniiksi hoitoöljykäsittelyllä. Lattian hoitoon ja pesuun käytetään Osmo Color hoitotuotteita.

LAJITELMA

Tämän parketin reunat ovat sileät, eli lautojen välinen sauma on tasainen ja huomaamaton.

Tämän Novafloor -lattian valmistuksessa käytetään tammen Natur -lajitelmaa. Tämä tammipuu on vähäoksaista ja värisävyn vaihtelu lattialautojen välillä on vähäisempää verrattuna Lively ja Rustic -puulajitelmiin. Lattiassa on yksittäisiä tummalla kitillä korjattuja oksankohtia, mutta lattian kokonaisvaikutelma on rauhallinen.

PINNAN VAHVUUS JA KESTÄVYYS

Parketin pintakerros on peräti 3,6 mm vahvaa massiivipuuta. Vahvan pinnan ansiosta tuote voidaan hioa monta kertaa. Kun parketti on hiottu, voidaan parketti haluttaessa värjätä myös eriväriseksi kuin parketin alkuperäinen väri.

Novafloor parkettien suuri etu on tehtaalla suoritettu pintakerroksen kyllästäminen, joka tarjoaa ihanteellisen suojan kosteutta vastaan. Jokaisen tammipinnan reunat kosteussuojataan tehtaalla ennen laudan kasausta. Näin lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

Novafloor parketissa käytetään PARADOR:n patentoitua Automatic-Click lukkoponttia. Tämä lukkopontti on miellyttävä ja nopea asentaa, myös jos parketin asentaminen ei ole entuudestaan tuttua. Novafloor parketti soveltuu sekä vesikiertoiselle lattialämmitykselle, että sähköpohjaiselle järjestelmälle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

Novafloor 160 -parketin alusmattona käytetään Silence -askeläänieristettä, betonille Silence 15 ja kuivalle pohjalle Silence 20 -mattoa. Lukkoponttiin laitetaan asennuksen yhteydessä tavallista puuliimaa. Tällä varmistetaan ettei aluslattian mahdollisista epätasaisuuksista aiheudu pontin narinaa.

MUUTA

Novafloor parketin asennusta helpottaa myös poikkeuksellisen hyvä asennusohje, joka on tietysti suomenkielinen. Asennusohjeet toimitetaan aina lattian mukana.

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
10 vuotta
Reunat
Tasaiset reunat, ei viistettä
Pontti
Automatic-Click itselukkiutuva pontti
Pintakäsittely
Osmo Color öljyvahattu
Pinta
Harjattu
Pinnan vahvuus
3,6 mm
Pakkaus
9 lautaa, 2,894 m2 / paketti
Mitat
13 x 160 x 2010 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
Asennusohjeet

Yhteensopivat tuotteet

saumalista / Novafloor
79,90 € / kpl
Alusmatto kuivalle alustalle / Meister
4,90 € / m2
Alusmatto betonille / Meister
4,90 € / m2
Puhdistusaineet / Pallmann
29,90 € / m2
Puhdistusaineet / Pallmann
29,90 € / m2

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 5 % hukkavara
Neliöhinta
79,90
Tilattava määrä
1 pakettia= 2,89 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin