Voimmeko auttaa?
Tuotteet / tammilattiaHARDER 270 Tammi Black Wood 1-sauva öljyvahattu & harjattu tammilattia
tammilattia / HARDER
Tuotenumero: 270HAR109

HARDER 270 Tammi Black Wood 1-sauva öljyvahattu & harjattu tammilattia

74,90 € / m2
OVH: 99,90€ / m2
Varastotilanne:
Valmistamme tämän lattian sinulle 2-3 viikossa tilauksesta
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!

Tietoa tuotteesta

HARDER by Novafloor on uudenlainen lattianpäällyste, nimittäin kovetettu puulattia. Ainutlaatuisen Wood Powder -teknologian ansiosta kovetetussa puulattiassa yhdistyy aidon tammiparketin kauneus, luonnollinen tunne sekä ennennäkemätön iskunkestävyys. HARDER -kovetettu puulattia näyttää ja tuntuu leveältä tammilankkulattialta, sillä sen pinta on aitoa tammea ja laudan leveys on peräti 27 cm.

Tammipinta on yhdistetty Aquasafe -runkoon käyttäen pohjoismaista Wood Powder -innovaatiota, joka tekee lattiasta hyvin iskunkestävän. HARDER -kovetettu puulattia kestää iskuja jopa paremmin kuin laminaattilattia. Silti lattian pinta on aitoa ja lämmintä tammea.

HARDER -lattia näyttää ja tuntuu tammilankkulattialta. Lankku on ainutlaatuisen leveää, peräti 27 cm ja pituus 2,2 metriä. Lautojen välinen sauma on kevyesti viistetty, mikä korostaa lankkumaisuutta. Viistereunan koko on pieni, ns. "mikroviiste".

SAKSALAINEN LATTIA KOTIMAISELLA PINTAKÄSITTELYLLÄ

Yrityksemme on jo alusta, vuodesta 2007 kulkenut eri polkuja kuin kilpailijamme, sillä meille eivät riitä keskinkertaiset lattiat. Olemme siksi jo yli kymmenen vuoden ajan jalostaneet itse parkettilattioitamme Vaasassa käyttäen saksalaisia raaka-aihioita. Nyt myös uusi HARDER by Novafloor -tammilattia täydentää tuoteperhettämme.

Huippumodernilla, robotisoidulla pintakäsittelylinjallamme Vaasassa kovaöljyvahaamme parketit, lankkulattiat ja nyt myös HARDER -tammilattiat aina tilauskohtaisesti. Laadun valvonta on meille sydänasia, kuten myös parhaat raakamateriaalit ja komponentit. Pintakäsittelyssä käytämme Osmo Color ja Saicos -merkkisiä, saksalaisia luonnonöljyvahoja. Valmistamme sinun lattian nimenomaan sinulle, joten eräkohtaisista sävyeroja ei tule.

HARDER -lattian aihion valmistaa meille yksinoikeudella Saksalainen Meister. HARDER lattian teknologia on tarkkaan testattu ja hyvin laadukkaaksi todettu, perustuen Meisterin ja ruotsalaisen Välingen kehittämään Wood Powder -teknologiaan.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN JA PUHTAAN HUONEENILMAN PUOLESTA

HARDER-lattiaan käytetään PEFC-sertifioitua puuta valvotuista ja kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Kaikki HARDER-lattiassa käytetyt raaka-aineet valikoidaan huolella jotta ne olisivat päästöttömiä tai mahdollisimman vähäpäästöisiä, puhtaan huoneenilman vuoksi.

AINUTLAATUISEN ISKUNKESTÄVÄ LATTIA

HARDER on täysin uudenlainen lattianpäällyste, jossa yhdistetään aidon parketin luonnollinen jalopuun kauneus, eloisuus ja lämpö yhteen uudenlaisen lattiateknologian kanssa. Lopputuloksena on jalopuinen, leveältä tammiparketilta näyttävä ja tuntuva puulattia joka kestää iskuja jopa paremmin kuin laminaattilattia.

Lattiaa ei tarvitse eikä voi perinteisen parketin tavoin hioa, koska se ei kulu samalla tavoin kuin pinnaltaan pehmeämpi parketti. Kun lattian öljypinta on kulunut, lattia uudistetaan helposti hoitoöljykäsittelyllä. Hoitoöljyäminen on helppo tehdä myös itse, kysy meiltä tarkemmat ohjeet.

Lattian laadusta kertoo myös pitkä, 20 vuoden tuotetakuu kotikäytössä.

ERINOMAINEN KOSTEUSSUOJAUS

HARDER -lattian runkona käytetään Aquasafe -puukuitumateriaalia joka tekee lattiasta vähäeloisen ja kestävän roiskevettä vastaan. Lisäksi jokainen lauta kosteussuojataan reunoiltaan ennen kokoonpanoa. Kosteussuojauksen ansiosta lattialle kaatunut vesi ei pääse heti imeytymään laudan reunoista pu uhun, ja lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan. HARDER soveltuu ominaisuuksiensa vuoksi hyvin myös julkisten tilojen lattiaksi.

KAUNIS JA VÄHÄOKSAINEN LATTIA

HARDER -lattian valmistukseen käytetään tarkasti valikoituja tammiviiluja. Valikoidun tammen käyttö tekee HARDER -lattiasta luonnollisen eloisan ja hyvin kauniin. Lattiassa on vain vähän oksia. Oksankohdat ovat tummia tai vaaleita, käytetyn öljyvahan väri vaikuttaa oksan sävyyn.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

HARDER kovetettu puulattia soveltuu hyvin lattialämmitykselle; sekä sähkölämmitteiselle että vesikiertoiselle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

MasterClick Plus -lukkopontti tekee HARDER-lattian asennuksesta helppoa ja nopeaa. Lukkopontti on miellyttävä asentaa, sillä jokaisen laudan voi taittaa heti alas. Tämä nopeuttaa asennusta merkittävästi.

MUUTA

Lattian mukana toimitetaan selkeät ja hyvät asennusohjeet, luonnollisesti suomenkielisenä.

Tutustu tuotteeseen

Lattian rakenne

1. Öljytty pinta. Kovaöljyvahan ansiosta lattia on kestävä, lämmin ja helppohoitoinen

2. Aito tammiviilu

3. Wood Powder -kerros tekee lattian iskunkestävän

4. Kantava Aquasafe -puukuiturunko

5. Wood Powder -vastaviilu tammesta

6. Masterclic Plus lukkopontti

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
20 vuotta
Reunat
Mikroviistetyt reunat
Pontti
Masterclic Plus lukkopontti
Pintakäsittely
Öljytty ja harjattu
Pakkaus
4 lautaa, 2,380 m2 / paketti
Mitat
11 x 270 x 2200 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 5 % hukkavara
Neliöhinta
74,90
Tilattava määrä
1 pakettia= 2,38 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin