PARADOR CLICK-IN 8-32 Arctic Pine 1-sauva puurakenne

PARADOR laminaatti edustaa alan ehdotonta huippua. Saksalainen PARADOR valmistaa erittäin laadukkaita laminaatteja joille ominaista on kova kulutuksenkestävyys ja luonnolliset, kauniit lattiakuosit.

PARASTA LAATUA

PARADOR laminaateissa kestävyys, helppohoitoisuus ja yksinkertainen asennustapa ovat tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa etusijalla. Tämä laminaatti täyttää tiukat KL32 – käyttöluokan vaatimukset, minkä ansiosta lattia kestää hyvin kulumista. PARADOR laminaatista saat huolettoman lattian moneksi vuodeksi.

Click-IN 8-32 –sarjan laminaatti on peräti 8 mm vahva, mikä tekee laudasta hyvin vakaan. Vahvan laudan ansiosta myös laudan lukkopontti on iso, josta on suuri apu kun lattiaa asennetaan.

LEVEÄ LAMINAATTI SUORALLA REUNALLA

PARADOR Click-IN 8-32 –sarjan laminaatti on 194 mm leveää ja 1285 mm pitkää. Leveä laminaattilauta tekee lattiasta rauhallisen kauniin.
 
Tämän laminaatin reunat ovat suorat, eli kun laudat yhdistetään niiden välinen sauma on tasainen ja näkymätön.

10 VUODEN TAKUU JA LOISTAVA TURPOAMISSUOJA

PARADOR Click-IN 8-32 -sarjan laminaateilla on peräti 10 vuoden takuu kotikäytössä.

Laminaattilattioiden tärkein ominaisuus on niiden kosteuden vastustuskyky, eli turpoamissuoja. Siksi PARADOR kyllästää kaikkien laminaattituotteiden reunat pitkiltä sivuilta ja päädyistä. Tämän ansiosta PARADOR Click-IN 8-32 laminaatin turpoamissuoja on peräti 60% parempi kuin EN13329 standardi.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

PARADOR laminaatin lukkopontti on luokkansa parhaita. Patentoitu Safe-Lock lukkopontti on nopea asentaa. Tarkasti työstetty isokokoinen pontti tekee asennuksesta helppoa myös ensimmäistä kertaa laminaattia asentavalle. Laminaatin asennuskorkeus on matala, minkä ansiosta laminaatti on erinomainen lattianpäällyste myös remonttikohteisiin, jossa kynnysten nostamista halutaan välttää.

PARADOR laminaatit soveltuvat erinomaisesti lattialämmitykselle, sekä vesikiertoiselle että sähkövastuksin toimivalle lämmitysjärjestelmälle.

MUUTA

PARADOR laminaatin asennusta helpottaa myös poikkeuksellisen hyvä asennusohje, joka on tietysti suomenkielinen. Asennusohjeet toimitetaan aina lattian mukana.

YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

Laadukkaan lattian viimeistelevät upeat jalkalistat, sekä hyvä askeläänieristematto.
  • Valmistajan takuu10 vuotta kotikäytössä
  • ReunatSuorat reunat
  • PonttiSafe-Lock lukkopontti
  • Pakkaus10 lautaa, 2,493 m2 / paketti
  • Mitat8 x 194 x 1285 mm
  • LattialämmitysTuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
  • Kulutusluokka32
Tuotenumero: 1487306

9,95 €/ m2

OVH: 16.90 € (josta alennuksesi -41.10% )
Muista huomioida 5% hukkavara
Tilattava määrä on:
1 pakettia = 2,493 m2
Yhteensä

24,80