Voimmeko auttaa?
Tuotteet / parkettiTrinity Tammi White Frost kalanruoto öljyvahattu & harjattu parketti
parketti / Trinity
Tuotenumero: 180HSL134

Trinity Tammi White Frost kalanruoto öljyvahattu & harjattu parketti

Suositushinta:

149,40 € / m2
Varastotilanne:
Valmistamme tämän lattian sinulle 2-3 viikossa tilauksesta
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!

Tietoa tuotteesta

Isokokoinen kalanruotoparkettimme on poikkeuksellisen näyttävä puulattia. Kalanruotosauva on peräti 18 cm leveä ja 108 cm pitkä. Lukkopontin ansiosta asennat kalanruotokuvion helposti. Parketin tammipinta on sileä ja kevyesti harjattu. Matta öljyvaha viimeistelee pinnan elegantin kauniiksi.

LUONNON PARASTA KAUNEUTTA LATTIAASI

Aito tammesta tehty Trinity -kalanruotoparketti on hengittävä ja lämmin lattia joka kestää kodissasi sukupolvelta toiselle. Luonnollisella öljyvahakäsittelyllä tuomme esiin tammen kauneuden ja syyrakenteen, jota on ihana koskettaa. Trinity -lattia korostaa kotisi yksilöllistä ilmettä, koska sen jokainen lauta on luonnon muovaama.

PARAS KALANRUOTOPARKETTI

Esittelemme ylpeydellä uuden Trinity -kalanruotoparketin. Uusi kalanruotomme on ainut isokokoinen kalanruotoparketti jossa on lukkopontti ja jonka voi toimivasti asentaa uivana lattiana, eli ilman alustaan liimausta.

Kalanruotoparkettimme on suurikokoista ja hyvin näyttävää. Yksittäinen parkettilauta on 18 cm leveää ja 108 cm pitkää. Ainutlaatuisen lukkopontti-innovaation ansiosta lattia asennetaan napsauttamalla paikalleen eikä sitä tarvitse liimata kiinni. Kalanruoto soveltuu hyvin kotikäyttöön sekä julkisiin tiloihin. Parketista löytyy sekä veistetty että sileäpintainen versio.

Jo yli kymmenen vuoden ajan olemme kehittäneet Trinity -lankkuparketteja ja lankkulattioitamme Vaasassa. Siksi Trinity on turvallinen, kestävä ja varma valinta sinun lattiaksi. Kalanruotoparketin rungon valmistutamme Saksassa eurooppalaisesta valkotammesta. Vaasassa valitsemme käsin sinun lattiaan jokaisen laudan, värin ja puulajitelman mukaisesti. Öljyvahaamme lattiasi pinnan valmiiksi, joten kalanruotoparketti on heti asennuksen jälkeen käyttövalmis ilman lisäöljykäsittelyjä.

KEVYESTI HARJATTU, ELEGANTTI TAMMIPINTA

Tämän Trinity -lankkuparketin pinta on sileä ja kevyesti harjattu. Sileäpintainen versio Trinity -lankkuparketista on klassinen ja elegantti lattia joka soveltuu monenlaiseen sisustukseen.

Parketin kevyt harjaus korostaa hieman tammen syykuviointia ja antaa öljyvahakäsittelylle lisää syvyyttä. Lattian pinta on silkkisen pehmeä ja hyvin miellyttävä koskettaa. Käyttämämme Osmo Color mattaöljyvaha tekee parketin pinnasta arvokkaan ja himmeän mattamaisen.

VANKKA RAKENNE

Trinity -kalanruotoparketin vankkarakenteisen rungon ansiosta lattiamme on hyvin vakaa ja stabiili. Parketin runkona toimii Aquasafe -puukuitumateriaali jonka ansiosta parkettilauta on vähäeloinen ja turvallinen. Tämän parketin yksittäisen laudan leveys on 18 cm ja pituus 108 cm.

KESTÄVÄ JA LUONNOLLINEN ÖLJYVAHAPINTA

Ennen lattiasi toimitusta öljyvahaamme parketin haluamallasi värisävyllä. Öljyvahauksessa käytämme Saicos kasvipohjaisia vahoja ja öljyä. Öljyvahaamme lattian täysin valmiiksi ennen toimitusta, joten asennuksen yhteydessä sinun ei tarvitse tehdä lattialle ns. hoitoöljykäsittelyä.

Öljyvahapinta kestää hyvin kulutusta ja on tarpeen vaatiessa helppo uudistaa Saicos hoitoöljyllä. Hoitoöljykäsittelyn voi tehdä myös itse sillä se on helppoa. Lattian siivouksessa käytetään Pallmann -pesuainetta ja hoitotuotteita. Yksittäiset naarmut ja suuremmat kolhut voit häivyttää lattiasta Pallmann hoitotuotteilla.

PUUN LUONNOLLISTA KAUNEUTTA

Trinity -kalanruodon valmistuksessa käytämme eurooppalaista valkotammea. Tammipuuna käytämme Lively -puulajitelmaa jossa esiintyy kohtalaisesti tammelle luontaista sävyn ja tummuusasteiden vaihtelua, sekä yksittäisiä oksakuvioita ja tammen sydänpuuta. Oksakuviot ovat joko ehjiä tai korjattu tummalla kitillä. Tammen vaaleaa pintapuuta ei juuri esiinny. Parketin yleisilme on eloisa mutta ei kuitenkaan rustiikki. Monessa laudassa ei ole lainkaan oksia.

LUKKOPONTTI TEKEE ASENNUKSESTA HELPON

Kaunis ja kestävä lattia ei voi olla hyvä ellei se ole myöskin helppo asentaa. Trinity -kalanruotoparketin kehityksessä kiinnitimme erityisesti huomiota lattian helppoon asennettavuuteen. Tässä avaimena on tarkka ja luotettava lukkopontti sekä erinomainen mittatarkkuus jokaisessa laudassa. Tämän vuoksi lukkoponttimme on poikkeuksellisen leveä ja lujuudeltaan markkinoiden paras. Kalanruotoa on ilo asentaa, sillä lauta napsahtaa paikoilleen ja lukkopontin ansiosta kalanruotokuvio pysyy hyvin ryhdissä.

Trinity -kalanruotoparketin voit helposti asentaa uivana eli ilman liimaamista alustaan kiinni. Uiva asennus soveltuu erityisen hyvin kotikäyttöön.

Asennusvideo

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
10 vuotta kotikäytössä
Pontti
Quadroclic lukkopontti
Pintakäsittely
Osmo Color öljyvahattu
Pinta
Harjattu
Pinnan vahvuus
3,4 mm
Pakkaus
10 lautaa, 1,944 m2 / paketti
Mitat
14 x 180 x 1080 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle