Novafloor Oy - turvallinen kumppanisi


Erikoisparketti.fi -verkkokaupan takaa löytyy Vaasalainen Novafloor Oy. Yhtiö on erikoistunut lattioiden maahantuontiin ja myyntiin sekä kuluttaja- että projektikaupassa. Novafloor tunnetaan kuluttajien keskuudessa ensisijaisesti verkkokaupastaan, mutta yhtiön tärkeä toiminnan osa on Vaasan Vaskiluodossa sijaitseva 400 m2 näyttelytila ja 1500 m2 keskusvarasto.

Novafloor Oy:lle on myönnetty korkein AAA -luottoluokitus. Vain 4,3% kaikista AAAsuomalaisista yrityksistä saavuttaa toiminnassaan kriteerit jotka oikeuttavat AAA -luokitukseen. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan ovat mm. keskimääräista huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävän iso toiminnan volyymi.

Pankkitakaus antaa mielenrauhan suureen nettiostokseen


Mikäli haluat voimme antaa sinulle pankkitakauksen parkettitilauksesi ennakkomaksulle. Kauppasumman maksaminen etukäteen yritykselle jota ei tarkasti tunne, voi tuntua epävarmalta. Netissähän voi toimia yrityksiä, joiden taloudelliset resurssit ja taustat eivät ole kunnossa.

Tämän mahdollisuuden tarjoamme sinulle, koska meidän ja asiakkaan välinen luottamus on hyvin tärkeää. Voimme näin myös osoittaa olevamme vakavarainen yritys, joka hoitaa sitoumuksensa kaikissa tilanteissa.

Pankkitakaus toimii käytännössä seuraavasti. Pankkitakauksen antaja (Nordea-Pankki) sitoutuu ottamaan vastuun ennakkoon maksamastasi suorituksesta, mikäli me emme pystyisi, mistä syystä tahansa johtuen hoitamaan toimitusta sopimuksen mukaan.

Veloitamme takauksesta omakustannushinnan 65,00 €. Hoidamme pankin kanssa asian käytännön järjestelyt ja takaussitoumus postitetaan sinulle suoraan pankista parin päivän sisällä siitä, kun olemme tilanneet takauksen.

Pankki tekee takaussitoumuksen henkilökohtaisesti. Tästä syystä tarvitsemme takauksen saajan henkilöllisyystunnuksen. Tunnusta käytetään ainoastaan takauksen hankkimisessa, minkä jälkeen tunnus poistetaan järjestelmästämme.

Takauksen tilaat ostoskorissa ennen kuin vahvistat tilauksen.