Voimmeko auttaa?
Tuotteet / parkettiNovafloor 160 Tammi Dark Chocolate 1-sauva öljyvahattu & harjattu parketti
parketti / Novafloor
Tuotenumero: 1444845107

Novafloor 160 Tammi Dark Chocolate 1-sauva öljyvahattu & harjattu parketti

85,90 € / m2
OVH: 93,20€ / m2
Varastotilanne:
Valmistamme tämän lattian sinulle 2-3 viikossa tilauksesta
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!

Tietoa tuotteesta

Esittelemme ylpeänä uuden Novafloor parkettisarjan jossa kohtaavat kotimaisuus ja Saksalainen huippulaatu täysin uudella tavalla.


SAKSALAINEN PARKETTI KOTIMAISELLA PINTAKÄSITTELYLLÄ

Me Novafloorilaiset kaipasimme uutta parkettilattiaa jossa korkeimman laadun ohella tärkein ominaisuus on tinkimätön kauneus ja aidon materiaalin elävyyden korostaminen.

Tämän saavuttamiseksi otimme ohjat omiin käsiin ja aloitimme oman nimikkoparkettimme jalostamisen Vaasassa. Parkettilaudan toimittajaksi valitsimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, Saksalaisen PARADOR -parkettitehtaan.

Novafloor parketin pintaharjauksen ja pintakäsittelyn Saicos öljyvahalla teemme itse Vaasassa pintakäsittelylinjallamme. Oman käsittelylinjan ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet ja voimme tehdä myös pieniä tilausmääriä.

TINKIMÄTÖNTÄ KAUNEUTTA

Novafloor tammiparketin kauneus syntyy omalla pintakäsittelylinjallamme Vaasassa. Aluksi harjaamme parkettilaudan puunsyyn kauniisti esiin, sillä haluamme korostaa tammen luonnollista tuntua ja tuoda esiin puun parhaat puolet. Kevyesti harjattu pinta tuntuu jalan alla aidolta ja on hyvin kaunis.

Novafloor parketit pintakäsittelemme Saicos öljyvahalla. Öljyvaha antaa puulle erinomaisen suojan ja tuo esiin puulattian parhaat puolet. Öljyvahattu Novafloor parketti on aito puulattia parhaimmillaan.

Pintakäsittely on helppohoitoinen ja kestävä. Kun parketti ajan myötä kuluu voidaan se palauttaa kauniiksi hoitoöljykäsittelyllä. Lattian hoitoon ja pesuun käytetään Pallmann hoitotuotteita.

LIVING PUULAJITELMA

Parketin valmistamisessa käytetään puun ulkonäön luokituksia - puulajitelmia, jotka kertovat käytetyn puuaineksen eloisuudesta. Tavallisimmat lajitelmat ovat nimeltään Select, Natur, Living ja Rustic. Tämän parketin valmistuksessa käytetään tammen Living -lajitelmaa. Tämä tammipuu on luonnollisen eloisaa näkyvän syykuvion ja tammen sävyvaihtelun ansiosta. Living -lajitelmaan kuuluvat myös oksankohdat, jotka ovat tarvittaessa täytetty tummalla tai vaalealla kitillä ennen lakkausta. Living -lajitelman tammiparketti on kauniin eloisa ja luonteikas lattia.

PINNAN VAHVUUS JA KESTÄVYYS

Parketin pintakerros on peräti 3,6 mm vahvaa massiivipuuta. Vahvan pinnan ansiosta tuote voidaan hioa monta kertaa. Kun parketti on hiottu, voidaan parketti haluttaessa värjätä myös eriväriseksi kuin parketin alkuperäinen väri.

Novafloor parkettien suuri etu on tehtaalla suoritettu pintakerroksen kyllästäminen, joka tarjoaa ihanteellisen suojan kosteutta vastaan. Jokaisen tammipinnan reunat kosteussuojataan tehtaalla ennen laudan kasausta. Näin lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

Novafloor parketissa käytetään PARADOR:n patentoitua Automatic-Click lukkoponttia. Tämä lukkopontti on miellyttävä ja nopea asentaa, myös jos parketin asentaminen ei ole entuudestaan tuttua. Novafloor parketti soveltuu sekä vesikiertoiselle lattialämmitykselle, että sähköpohjaiselle järjestelmälle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

Novafloor 160 -parketin alusmattona käytetään Silence -askeläänieristettä, betonille Silence 15 ja kuivalle pohjalle Silence 20 -mattoa. Lukkoponttiin laitetaan asennuksen yhteydessä tavallista puuliimaa. Tällä varmistetaan ettei aluslattian mahdollisista epätasaisuuksista aiheudu pontin narinaa.

MUUTA

Novafloor parketin asennusta helpottaa myös poikkeuksellisen hyvä asennusohje, joka on tietysti suomenkielinen. Asennusohjeet toimitetaan aina lattian mukana.

Lattian rakenne

1. Öljytty puukerros valkotammesta. Parketin jalopuupinta on suojattu kovaöljyvahalla.

2. Ristiinliimattu havupuuydin tekee laudasta vakaan

3. Tasapainottava havupuu vastaviilu

4. Laadukas lukkopontti

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
10 vuotta
Reunat
Tasaiset reunat, ei viistettä
Pontti
Automatic-Click itselukkiutuva pontti
Pintakäsittely
Öljyvaha
Pinta
Harjattu
Pinnan vahvuus
3,6 mm
Pakkaus
9 lautaa, 2,894 m2 / paketti
Mitat
13 x 160 x 2010 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
Asennusohjeet

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 5 % hukkavara
Neliöhinta
85,90
Tilattava määrä
1 pakettia= 2,89 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin