Tuotteet / parkettiMeister PS 400 Tammi harmoninen kalanruoto lakattu parketti
parketti / Meister
Tuotenumero: 8042

Meister PS 400 Tammi harmoninen kalanruoto lakattu parketti

65,90 € / m2
OVH: 69,90€ / m2
Alennuksesi: -6%
Varastotilanne:
Tuote on tilapäisesti loppu, kysy myynnistä tarkka saapumisaika
Toimitusaika:
Tuotetta tulee pian lisää varastoon,
kysy tarkka toimitusaika myynnistämme!
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!
Tämän tuotteen näet näissä näyttelytiloissamme:

Tietoa tuotteesta

MEISTER parketti on korkealaatuinen lattianpäällyste alan saksalaiselta innovaatiojohtajalta. Meister parketeissa laatu, puun luonnollinen kauneus ja lämpö, sekä lattian kestävyys on yhdistetty ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi joka toimii Suomen haastavissa olosuhteissa.

Meisterin parkettituotteiden laadusta kertoo myös poikkeuksellisen pitkä, 35 vuoden Long Life -tuotetakuu kotikäytössä.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN JA PUHTAAN HUONEENILMAN PUOLESTA

Meister käyttää parketeissaan FSC-sertifioitua puuta valvotuista ja kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Kaikki parketissa käytetyt raaka-aineet valikoidaan huolella jotta ne olisivat päästöttömiä tai mahdollisimman vähäpäästöisiä, puhtaan huoneenilman vuoksi. Tästä kertoo Meisterin parketeille myönnetyt suomalainen M1 -luokitus, sekä saksalainen Blauer Engel -sertifikaatti, jotka myönnetään vain tuotteille jotka täyttävät tiukimmat huoneenilman päästökriteerit.

AINUTLAATUISEN ISKUNKESTÄVÄ PARKETTI


Meister parketin ainutlaatuinen runkorakenne tekee lattiasta tavallista lautaparkettia kestävämmän iskuja vastaan. Tavanomaisissa parketeissa runkona käytetty havupuinen ristipuusäleikkö on Meisterin parketeissa korvattu hyvin tiheästä (890 kg/m3) puukuitulevystä valmistetulla rungolla. Tämän rungon ansiosta parketin pintaan kohdistuvat iskut jättävät pienemmät jäljet tavalliseen lautaparketteihin verrattuna, sillä Meister parketin runko vastaa kovuutensa ansiosta tammipinnan läpi paremmin iskuihin.

Ainutlaatuinen Meister parketin runko tekee parkettilaudasta myöskin vakaamman tavalliseen parkettiin verrattuna. Meisterin parketti turpoaa kosteudelle altistuessaan huomattavasti vähemmän verrattuna tavanomaisella havupuurungolla varustettuun parkettiin.

ERINOMAINEN KOSTEUSSUOJAUS

Meister parketin etu on että jokainen parkettisauva kosteussuojataan reunoiltaan ennen parkettilaudan kokoonpanoa. Kosteussuojauksen ansiosta lattialle kaatunut vesi ei pääse heti imeytymään parkettilaudan reunoista puuhun, ja lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan.

PINTAKÄSITTELY

Tämän parketin pinta on lakattu. Meister valmistaa lakatut parketit käyttäen laadukasta lakkaa joka on elastista. Sen vuoksi lakattu pinta suojaa puuta hyvin tehokkaasti, eikä pienet iskut parketin pinnassa riko suojaavaa lakkapintaa.

Lakattu tammipinta näyttää öljyvahatulta puulta ja on lähes yhtä lämmin kosketukselle kuin aito öljyvahattu tammi. Pinnan puhdistus on helppoa, parkettia ei koskaan tarvitse vahata. Meister käyttää saksalaisia, ympäristöystävällisiä UV-lakkoja.

HARMONINEN PUULAJITELMA

Parketin valmistamisessa käytetään puun ulkonäön luokituksia - puulajitelmia, jotka kertovat käytetyn puuaineksen eloisuudesta. Tavallisimmat lajitelmat ovat nimeltään Harmoninen, Natur, Lively ja Rustic.

Tämän parketin valmistuksessa käytetään tammen Harmoninen -lajitelmaa. Tämä tammipuu on lajiteltua ja siksi puun luonnollisia sävyvaihteluita esiintyy vähemmän. Vain yksittäisiä, pieniä oksakuvioita sallitaan.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

Meister parketit soveltuvat hyvin lattialämmitykselle; sekä sähkölämmitteiselle että vesikiertoiselle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

Lukkopontti tekee tämän parketin asennuksesta helppoa ja nopeaa. Lukkopontti on miellyttävä asentaa, sillä jokaisen parkettilaudan voi taittaa heti alas. Pitkällä sivulla on taittolukkopontti, päädyssä lyötävä lukkopontti.

MUUTA

Meister parketin asennusohjeet ovat valmiiksi parkettipakkausten sisällä. Ohjeet ovat luonnollisesti suomenkieliset.

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
35 vuotta kotikäytössä
Reunat
Mikroviistetyt reunat
Pontti
Uniclic lukkopontti
Pintakäsittely
UV-lakattu
Pinta
Harjattu
Pinnan vahvuus
2,5 mm
Pakkaus
10 lautaa, 0,500 m2 / paketti
Mitat
11 x 100 x 500
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
Huoneenilma
Blauer Engel

Yhteensopivat tuotteet

Alusmatto kuivalle alustalle / Meister
4,50 € / m2
Alusmatto betonille / Meister
4,50 € / m2

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 10 % hukkavara
Neliöhinta
65,90
Tilattava määrä
1 pakettia= 0,50 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin