Tuotteet / parkettiMeister PS 300 Tammi Off-White Lively 1-sauva öljyvahattu & harjattu parketti
parketti / Meister
Tuotenumero: 8574

Meister PS 300 Tammi Off-White Lively 1-sauva öljyvahattu & harjattu parketti

45,50 € / m2
OVH: 64,00€ / m2
Alennuksesi: -29%
Varastotilanne:
Tuote on tilapäisesti loppu, kysy myynnistä tarkka saapumisaika
Toimitusaika:
Tuotetta tulee pian lisää varastoon,
kysy tarkka toimitusaika myynnistämme!
Ilmainen varastointi:
Varastoimme lattian puolestasi, lue lisää!
Tämän tuotteen näet näissä näyttelytiloissamme:

Tietoa tuotteesta

MEISTER parketti on korkealaatuinen lattianpäällyste alan saksalaiselta innovaatiojohtajalta. Meister parketeissa laatu, puun luonnollinen kauneus ja lämpö, sekä lattian kestävyys on yhdistetty ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi joka toimii Suomen haastavissa olosuhteissa.

Meisterin parkettituotteiden laadusta kertoo myös poikkeuksellisen pitkä, 35 vuoden Long Life -tuotetakuu kotikäytössä.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN JA PUHTAAN HUONEENILMAN PUOLESTA

Meister käyttää parketeissaan FSC-sertifioitua puuta valvotuista ja kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Kaikki parketissa käytetyt raaka-aineet valikoidaan huolella jotta ne olisivat päästöttömiä tai mahdollisimman vähäpäästöisiä, puhtaan huoneenilman vuoksi. Tästä kertoo Meisterin parketeille myönnetyt suomalainen M1 -luokitus, sekä saksalainen Blauer Engel -sertifikaatti, jotka myönnetään vain tuotteille jotka täyttävät tiukimmat huoneenilman päästökriteerit.

AINUTLAATUISEN ISKUNKESTÄVÄ PARKETTI


Meister parketin ainutlaatuinen runkorakenne tekee lattiasta tavallista lautaparkettia kestävämmän iskuja vastaan. Tavanomaisissa parketeissa runkona käytetty havupuinen ristipuusäleikkö on Meisterin parketeissa korvattu hyvin tiheästä (890 kg/m3) puukuitulevystä valmistetulla rungolla. Tämän rungon ansiosta parketin pintaan kohdistuvat iskut jättävät pienemmät jäljet tavalliseen lautaparketteihin verrattuna, sillä Meister parketin runko vastaa kovuutensa ansiosta tammipinnan läpi paremmin iskuihin.

Ainutlaatuinen Meister parketin runko tekee parkettilaudasta myöskin vakaamman tavalliseen parkettiin verrattuna. Meisterin parketti turpoaa kosteudelle altistuessaan huomattavasti vähemmän verrattuna tavanomaisella havupuurungolla varustettuun parkettiin.

ERINOMAINEN KOSTEUSSUOJAUS

Meister parketin etu on että jokainen parkettisauva kosteussuojataan reunoiltaan ennen parkettilaudan kokoonpanoa. Kosteussuojauksen ansiosta lattialle kaatunut vesi ei pääse heti imeytymään parkettilaudan reunoista puuhun, ja lattian käyttöominaisuudet säilyvät monien vuosien ajan.

PINTAKÄSITTELY

Tämän parketin pinta on öljyvahattu. Öljyvahattu pinta on kestävä ja likaa hylkivä pinta joka tuntuu lämpimältä jalan alla. Meisterin öljyvahatut parketit ovat hyvin kestäviä, joten lattian hoitoöljynnän käsittelyväli on pitkä. Parketin pesuun käytetään öljyvahatun lattian pesuainetta, kuten Osmo Color Lattiasaippuaa. Kun lattia aikanaan kuluu on pinta helppo uudistaa öljyvahalla, hoitokäsittelyn voi tehdä tarvittaessa myös vain pienelle alueelle. 

LIVELY PUULAJITELMA

Parketin valmistamisessa käytetään puun ulkonäön luokituksia - puulajitelmia, jotka kertovat käytetyn puuaineksen eloisuudesta. Tavallisimmat lajitelmat ovat nimeltään Harmoninen, Natur, Lively ja Rustic.

Tämän parketin valmistuksessa käytetään tammen Lively -lajitelmaa. Tämä tammipuu on luonnollisen eloisaa näkyvän syykuvion ja tammen sävyvaihtelun ansiosta. Lively -lajitelmaan kuuluvat myös oksankohdat, jotka ovat tarvittaessa täytetty tummalla tai vaalealla kitillä ennen lakkausta, sekä tammen vaalea pintapuu. Lively -lajitelman tammiparketti on kauniin eloisa ja luonteikas lattia.

ASENNUS JA LATTIALÄMMITYS

Meister parketit soveltuvat hyvin lattialämmitykselle; sekä sähkölämmitteiselle että vesikiertoiselle. Tärkeää on muistaa sähkölattialämmityksen yhteydessä, että lämmön tulee olla tasaista. Pelkällä yösähköllä lämmittäminen ei ole suositeltavaa.

MeisterClick Plus -lukkopontti tekee tämän parketin asennuksesta helppoa ja nopeaa. Lukkopontti on miellyttävä asentaa, sillä jokaisen parkettilaudan voi taittaa heti alas. Tämä nopeuttaa asennusta merkittävästi.

MUUTA

Meister parketin asennusohjeet ovat valmiiksi parkettipakkausten sisällä. Ohjeet ovat luonnollisesti suomenkieliset.

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu
35 vuotta kotikäytössä
Reunat
Viistetyt reunat
Pontti
Masterclic Plus lukkopontti
Pintakäsittely
Öljyvaha
Pinta
Harjattu
Pinnan vahvuus
2,5 mm
Pakkaus
6 lautaa, 1,011 m2 / paketti
Mitat
13 x 142 x 1187 mm
Lattialämmitys
Tuote soveltuu vesikiertoiselle ja sähkölattialämmitykselle
Huoneenilma
Blauer Engel

Yhteensopivat tuotteet

Alusmatto betonille / Meister
4,50 € / m2
Alusmatto kuivalle alustalle / Meister
4,50 € / m2

Laske tuotteen hinta

Neliömäärä
m2
Muista huomioida 5% hukkavara
Neliöhinta
45,50
Tilattava määrä
1 pakettia= 1,01 m2
Yhteensä
Ostoskori näyttää rahdin