Lattia toimitettuna edullisesti kotipihaan asti


Rahtihinnoittelumme on yksinkertainen ja hyvin edullinen. Tilattu lattia kulkee turvallisesti ja nopeasti Itella Oy:n kuljettamana kotipihaasi. Pihaankuljetuksen* hinnoittelemme seuraavasti:

* kuljetukset Manner-Suomessa kohteisiin, jotka ovat rahdinkuljettajien normaalin kaluston saavutettavissa. Kuljetuksissa Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille, ota yhteys asiakaspalveluun.

Lattian kotiinkuljetus maksaa aina kiinteän summan 50,00 €

Lisäksi alle 25 m2 tilauksiin lisätään Pientoimituslisä 25,00 € Hintoihin sisältyy alv 23 %. Hinnat koskevat verkkokaupasta tehtyjä tilauksia.

Huom: Tuotteet toimitetaan aina pihaan, niin lähelle ovea kuin Itellan auto pääsee. Tavaroiden sisäänkanto ei sisälly hintaan.

Nopeat toimitusajat

Varastossamme olevat tuotteet voidaan tarpeen vaatiessa toimittaa erittäin nopeasti, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Pääsääntö on, että klo 12 mennessä tilatut ja maksetut tuotteet voidaan lähettää samana päivänä. Paikkakunnasta riippuen Itella Oy kuljettaa lattian tavallisesti 1-2 arkipäivässä perille, siitä kun tuote on lähtenyt meiltä. Kuljetukset lappiin voivat kestää pidempään.

Osa tuotteista ovat toimitusmyyntiä, jotka toimitetaan suoraan tehtaalta. Tällöin tämä on selkeästi mainittu tuotteen sivulla. Voit mielellään myös kysyä tarkkaa toimitusaikaa tietylle tuotteelle asiakaspalvelustamme.
Kuljetus
Päivän lähtevät odottamassa Itellan noutoa

Kuljetus
Lattiat matkalla asiakkaillemme

Kuljetus
Lavojen suojaukseen kuluu paljon kulmasuojia