Myymälät ja näyttelytilat

Vuonna 2007 yrityksemme aloitti yhden henkilön työllistämänä verkkokauppana. Vuosien varrella olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi lattianpäällysteisiin keskittyväksi verkkokaupaksi. Tänään Novafloor työllistää jo yhteensä 15 henkilöä myynnissä, varastossa ja tuotannossa.

Vantaan näyttelytila

Vantaan myymälä

Vantaan myymäläTervetuloa tutustumaan lattioihimme uudessa näyttelytilassamme Vantaan Varistossa, Kauppakeskus Viisarissa. Osoite on Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa, näyttely sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, heti rullaportaiden oikealla puolella.

Näyttelytilamme on konseptiltaan ainutlaatuinen, sillä näyttelytilassa ei ole henkilökuntaa, vaan voit halutessasi keskustella meidän kanssa suoraan näyttelytilassa olevan videokuvan välityksellä! Saat meiltä siis halutessasi henkilökohtaista palvelua aina konttoriajoillamme (arkisin klo 9-17, la klo 10-13), mutta voit rauhassa tutustua tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin - näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä!

Näyttelytila on avoin Viisarin aukioloaikojen mukaan, joten lattioihimme voit käydä tutustumassa arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Uudessa näyttelytilassa olemme panostaneet erityisesti siihen, että lattiamme ovat nähtävissä mahdollisimman isoilla pinnoilla. Näyttelystä löytyy Trinity lankkulattiat ja -parketit, sekä Novafloor parketteja ja Paradorin laminaatteja, vinyylilattioita ja parkettilattioita.

Tervetuloa tutustumaan!

Vaasan myymälä ja näyttelytila

Vaasan myymälä

Vantaan myymäläVuonna 2010 avasimme Vaasaan toimitilojemme yhteyteen Suomen suurimman lattioiden näyttelytilan. Myyntinäyttelyssämme Trinity ™ parketit ja lankkulattiat ovat nähtävillä isoilla pinnoilla, jolloin lattiat pääsevät oikeuksiinsa.

Näyttelyssä on myös lukuisia Trinity -sävyvaihtoehtoja. Sisustusvinkkejä näyttelystämme voi hakea mm. seinäksi asennetusta Trinity ™ lankusta, jossa spottivaloilla korostettu Trinity ™ käsinveistetty pinta luo upean tunnelman.

Myyntinäyttelystämme on luonnollisesti mahdollista saada ilmaiset näytteet mukaan kotiin, Trinity ™ lankusta ja parketista sekä sadoista parketti- ja laminaattivaihtoehdoistamme. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sekä lattian valinnassa että kaikissa tuotteisiimme sekä niiden asennukseen liittyvissä kysymyksissä. Vaasan näyttelytilassa sinua palvelevat Julia, Ulf ja Markus.